Nettikauppaa

Sähköistyvä kaupankäynti – Lemmikkitarvikkeita, lainaa ja mustekasetteja suoraan kotisohvaltasi

Internetistä saa kaikkea. Tämä ei varmastikaan tule kenellekään yllätyksenä. Kaupankäynti on sähköistynyt vuosien varrella huimasti. Näyttääkin siltä, että tulevaisuudessa yhä useammat ostotapahtumat tullaan suorittamaan täysin verkon välityksellä, omalta kotisohvalta mukavasti istuen. On melko uskomatonta, kuinka lähes kaikki elämään tarvittavat tuotteet ja palvelut ovat aivan käsiemme ulottuvilla, vain muutamien internetissä toteutettujen klikkausten päässä.

Kaupankäynnin sähköistyminen tuo mukanaan myös ongelmia. Mitä enemmän ihmiset ostavat verkosta, sitä suuremmaksi huijatuksi tulemisen riski myös kasvaa. Hurjaa vauhtia kasvava sähköinen kaupankäynti on houkutteleva mahdollisuus internetin huijareille. Vaikka suurin osa verkkokaupoista on täysin luotettavia, verkossa ostaminen ei koskaan ole täysin vaaratonta. Valtava tarjonta voi joskus sokaista silmämme jo pelkällä mahtipontisuudellaan. Sähköistyvä kaupankäynti on kuitenkin upea mahdollisuus tarjota palveluita ja tuotteita suuremmalle yleisölle. Maapallollamme ja sen ihmisillä on tänä päivänä jatkuvasti kiire. Miksi emme siis hoitaisi asioita tai ainakin osaa niistä verkossa, ja säästäisi ylimääräisen ajan jollekin tärkeämmälle?

Sähköisen kaupankäynnin monipuolisuudesta kertoo juurikin sen tarjoama valtava valikoima. Tutustutaanpa hieman tarkemmin kolmeen täysin eri palveluita tarjoavaan yhtiöön. Mitä sinulle saisi olla – lemmikkitarvikkeita, lainaa vai mustekasetteja? Tai ehkäpä jotakin täysin muuta?

ZooPlus – Kaikki mitä lemmikkisi hemmotteluun tarvitset

Vuonna 1999 perustettu ZooPlus on helppokäyttöinen ja luotettava lemmikkitarvikkeiden ostopaikka. Yhtiö tekee tiivistä yhteistyötä ympäri Eurooppaa. ZooPlussan asiakaskunta koostuukin jo 22 eri maasta ja kasvu se kun tuntuu jatkuvan. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen huippuluokan tuotteita edullisin hinnoin.

Ferratum – Joustavaa luottoa jopa 2000€

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka tavoitteena on tarjota joustavaa luottoa monenlaisia elämäntilanteita varten. Yhtiö tarjoaa luottoa luotettaville aikuisille hetkellisten taloudellisten haasteiden yli pääsemiseen.

Avoimeksi, palvelevaksi ja luotettavaksi itseään kuvaileva Ferratum on ehtinyt laajentua jo 23 maahan. Se on aika hyvin pienestä Suomesta suureen maailmaan ponnahtaneelle yritykselle. Ferratum korostaakin haluavansa tulevaisuudessa tuoda taloudellista helpotusta yhä useampien ihmisten ulottuville – aivan jokaista maailmamme kolkkaa myöten.  Meidän avullamme päätät itse miten, milloin ja mihin rahasi käytät.”

InkClub – Nopeat mustetoimitukset Pohjoismaiden suurimmalta toimijalta

inkClubin historia ulottuu vuosituhannen vaihteeseen, jolloin kaksi yrittäjää alkoi myydä mustepatruunoita verkon välityksellä. Myöhemmin inkClubin valikoima on kokenut käsittämättömän kasvun: nyt saatavilla on niin musteita, tulostintarvikkeita, paristoja, akkuja, pölypusseja kuin siivoustarvikkeitakin. Yhtiöllä onkin tänä päivänä jo yli neljä miljoonaa asiakasta 10 eri maasta.

inkClubia voitaisiinkin kuvailla todelliseksi arjen sankariksi. Valikoima on niin laaja, että se onnistuu kattamaan kaikki arjen hälinässä tarvittavat välttämättömyystarvikkeet. Nopeilla toimituksilla ensi viikon siivoustarvikkeet ja musteet saapuvat luoksesi hetkessä! Mahtavaa, eikö?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *