Saksa

Saksa on maana Euroopan turistikohteiden ehdotonta kermaa: siellä viihtyvät eri ikäiset ihmiset vauvasta vaariin. Mielenkiintoiset tapahtumat, värikäs urheilu- ja kulttuuritarjonta, historiallisesti merkittävät modernit kaupungit ja niiden edistynyt infrastruktuuri vetävät Saksaan ihmisiä läheltä ja kaukaa. Saksa on myös ehdoton kohde esim. interrail-matkailijalle keskeisen sijaintinsa johdosta, jolloin sen kaupungeissa voi piipahtaa sutjakasti vaikkapa meno/paluumatkoilla Ranskasta tai muista Etelä-Euroopan kohteista.

Tällä siivulla on esitelty keskeiset kaupungit ja muuta mielenkiintoista yleistietoa Saksasta. Kaupunkien suhteen se sisältää tiiviit, mutta kattavat tärkeimpien kaupunkien historiaa puivat tekstit. Historian tuntemus on keskeistä turistille, koska Saksan kaltaisessa historiallisesti tärkeällä alueella matkakohteiden keskeisimmät nähtävyydet ovat vierailtavan kaupungin historialle olennaisia. Matkailijalla on myös historiallisten nähtävyyksienkin suhteen paljon valinnanvaraa –kulttuurin- ja urheilunystäville on omat mielenkiintoiset kohteensa ja museonsa! Jokaiselle jotakin!

Myös yleistieto kaupungeista on kattavasti jäsenneltyä ja sitä tukevat tekstit, jotka erittelevät napakasti kaupunkien tärkeimmät nähtävyydet ja liikkumisen valitussa kaupungissa. Maahan ja kaupunkeihin syventyminen ennen matkaa helpottaa kummasta matkan etenemistä ja auttaa hahmottamaan tulevan matkan kulkua. Se myös ikään kuin aloittaa matkustamisen ennen varsinaisen matkustamisen aloittamista, joten tätä vaihetta ei kannata aliarvioida. Oikealla suhtautumistavalla siitä voi jopa nauttia!

Toivottavasti löydät tältä sivulta kaipaamaasi lisätietoa Saksasta ja sen kaupungeista! Tietoa ei voi koskaan olla liikaa, joten suosittelemme tarkkaa perehtymistä valittuun matkakohteeseen. Hyvää matkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.